ET-Healing

Hoe het werkt 

Naast het verhogen van onze frequentie, waarmee de Sirianen indirect de mogelijkheden schappen om ons fysieke lichaam te helen, maken ze ook de verbindingen met de mind control los. Dit betekent dat je los komt van je gedachten (ook wel je ego, saboteur of de muppets in je hoofd genoemd). Dit lukt alleen als je in je gevoel, in je energetisch hart zit. Hier leggen wij in onze sessies dan ook de nadruk op; én het verhogen van je frequentie én het losmaken van de mindcontrol.  

Eerst wordt er gekeken wat de huidige connectie is tussen jou en het morfologisch veld (mindcontrol). Indien deze minimaal of helemaal niet aanwezig is, wordt getest hoe jouw verbinding is met het Akashaveld (multi-dimensionale werkelijkheid). Als deze voldoet aan de normen die de Sirianen hiervoor hanteren (in aardse termen inhoudend dat je in je gevoel, in je energetisch hart bent), dan is het voor de Sirianen mogelijk om je te behandelen. Zit je erg in je hoofd, in plaats van in je gevoel (in je energetisch hart), dan begeleiden wij je tot je deze staat van zijn bereikt hebt. 

Vervolgens wordt je energetisch veld en lichaam afgescand en worden de knelpunten in kaart gebracht. Dan wordt gekeken welke knelpunten als eerste ontstoord gaan worden. Vervolgens wordt je energetisch veld aangepast naar de gewenste gemoedstoestand. Hierbij worden de netwerken die iemand in zijn energieveld heeft gebouwd, om met de gedachten om te kunnen gaan, verwijderd. Mensen leven met hun gedachten volgens patronen. Deze patronen zijn ook energievelden. Hoe langer deze patronen bij je zijn hoe vaster ze worden. Om diep in je hart te kunnen komen is het van belang deze patronen los te laten. Ze zijn overbodig. Alleen dan kun je in je in je ware kracht gaan staan en gaan leven vanuit je volledige potentieel.

Hierdoor ben je in staat mee te helpen het hele universum naar een hoger plan te brengen.

Tijdens de ET Healing werken wij samen met Sirianen die komen van de planeet Sirius uit de multi dimensionale werkelijkheid. Op Sirius bestaan geen ziektes en gebreken. Door de hoge trilling (frequentie) die de Sirianen hebben is dat onmogelijk. De Sirianen zijn hier op aarde om hun kennis, kunde en ervaring te delen. Zo kunnen ze ons helpen om te genezen en leren om ziektes te voorkomen. Ze komen ons leren ook hoogfrequent, in licht en liefde, te leven. Ze helpen ons om terug te vinden wie wij werkelijk zijn. Ook leren ze ons de beperkingen die wij onszelf opleggen achterwege te laten, zodat wij (weer) gebruik kunnen maken van ons hele potentieel.

De Sirianen zorgen voor herstel van ons energetisch veld en het opruimen van overtollige ballast. Dit doen ze door middel van wat wij noemen ET Healing (multi-dimensionaal, niet insertief!) Deze healing heeft een zeer hoge frequentie. Hierbij wordt je eigen frequentie ook verhoogd waardoor je meer energie hebt. Ook nemen je bio-fotonen toe. Dit versterkt en verbetert je fysieke gestel, waardoor je minder vatbaar bent voor ziektes. Huidige ziektes of disbalans kunnen verholpen worden. De ET Healing wordt uitgevoerd via de hartfrequenties van de behandelaar en de client. De Sirianen bestaan in meerdere dimensies (vanaf de 5e dimensie). Wij werken met Sirianen die komen vanaf de 13e dimensie en verder. De Sirianen uit de multi-dimensionale werkelijkheid zijn zich bewus van al wat is. Iets waar de mens het contact mee verloren lijkt te hebben. De Sirianen helpen ons weer in contact te komen met ons ware zijn. Zij komen in liefde en licht bij ons. en willen ons graag helpen. Dit omdat de evolutie van de mensheid noodzakelijk is voor de evolutie van de aarde en alle andere planeten in het universum.

Wat houdt een ET Healing in 

Vanzelfsprekend helen de Sirianen met wie wij samenwerken ons op energetisch niveau. Dit doen ze door onze frequentie weer terug te brengen naar de basis. Hiermee helen ze indirect ons fysieke lichaam. Op deze manier kunnen ze iedereen die dat graag wil helpen om zowel fysiek, psychisch, emotioneel als energetisch beter in balans te komen. Wat het team met wie wij samenwerken zo bijzonder maakt is dat ze daarnaast ook de verbindingen met de mind control losmaken. Dit betekent dat je los komt van je gedachten (ook wel je ego, saboteur of de muppets in je hoofd genoemd). Dit lukt alleen als je in je gevoel, in je energetisch hart zit. Hier leggen wij in onze sessies dan ook de nadruk op; én het verhogen van je frequentie én het losmaken van de mindcontrol.  

Hoe een ET Healing in zijn werk gaat 

Eerst wordt er gekeken wat de huidige connectie is tussen jou en het morfologisch veld (mindcontrol). Indien deze minimaal of helemaal niet aanwezig is, wordt getest hoe jouw verbinding is met het Akashaveld (multi-dimensionale werkelijkheid). Als deze voldoet aan de normen die de Sirianen hiervoor hanteren (in aardse termen inhoudend dat je in je gevoel, in je energetisch hart bent), dan is het voor de Sirianen mogelijk om je te behandelen. Ben je niet in je gevoel, in je energetisch hart dan begeleiden wij je tot je deze staat van zijn bereikt hebt. 

Vervolgens wordt je energetisch veld en lichaam afgescand en worden de knelpunten in kaart gebracht. Dan wordt gekeken welke knelpunten als eerste ontstoord gaan worden. Na overleg met de begeleider van jouw sessie, wordt aan de energetische operatie begonnen. Tijdens deze operatie wordt je energetisch veld aangepast naar de gewenste gemoedstoestand. Hierbij worden de netwerken die iemand in zijn energieveld heeft gebouwd, om met de gedachten om te kunnen gaan, verwijderd. Mensen leven met hun gedachten volgens patronen. Deze patronen zijn ook energievelden. Hoe langer deze patronen bij je zijn hoe vaster ze worden. Om diep in je hart te kunnen komen is het van belang deze patronen los te laten. Ze zijn overbodig. Verder worden de achterliggende oorzaken van lichamelijke klachten, die altijd een uiting zijn van een verstoring van het energieveld, weggenomen. Of dusdanig aangepast dat je er minder last van hebt. Het kan zijn dat een vervolgbehandeling noodzakelijk is.

De begeleider van de sessie houd je op de hoogte van het verloop van de behandeling en vertelt je tijdens of na de behandeling wat er gebeurd (is). Tijdens de behandeling kun je energie voelen of een bijzondere sensatie ervaren in bepaalde delen van je lichaam. Ook warmte, kou, druk op je borst, in je hoofd, in je buik, tintelingen, een zwaar gevoel, het gevoel dat je vast ligt, een zwevend gevoel, schokken, spiercontracties en een enorme rust worden vaak ervaren.

Doel van de energetische operaties is om je systeem dusdanig in te richten dat je makkelijker in je hart kunt blijven en daarmee kunt komen bij je ware zijn en je ware kracht. Hierdoor ben je in staat mee te helpen het hele universum naar een hoger plan te brengen.

Advies

via de healer krijg je advies van de Sirianen en (indien nodig of gewenst) uitleg waarom dingen zijn zoals ze zijn

Gesprek

via de healer kun je alle vragen stellen die je wilt stellen. De Sirianen zullen je hier antwoord op geven vanuit hun (niet aardse) perspectief

Persoonlijke begeleiding

Na een ET Healing gaat er tijdelijk een Siriaan met je mee voor de benodigde nazorg en om het opgestarte proces te ondersteunen. Als je goed in je hart zit kun je zelf contact maken met je persoonlijke begeleider. Deze zal dan altijd bij je zijn en je ondersteunen bij alles wat je doet.

ET healing is geschikt voor volwassenen, kinderen en dieren. Behandelingen op afstand en op locatie zijn eveneens mogelijk.

ET healing kan worden toegepast bij emotionele, fysieke, psychische en spirituele disbalans van welke aard dan ook. Afhankelijk van de disbalans zijn er 1 of meerdere behandelingen nodig.

In de vorm van een persoonlijk consult kun je  aan de Sirianen  je persoonlijke vragen voorleggen. Dit kan zijn op alle gebied: werk, relaties, financien, kinderen, levensvragen, ziektes, gezondheid enz. Wij begeleiden dit. De liefdevolle antwoorden van de Sirianen worden, indien nodig, door ons vertaald naar woorden en begrippen van onze aardse werkelijkheid.

Een consult duurt 30 minuten. Een consult op afstand is ook mogelijk, via skype of telefoon.