Actie Potintiaal Simulatie (APS)

APS is een en revolutionaire therapie die het lichaam stimuleert bij herstel, regeneratie en energie-bevordering. APS Therapie is buitengewoon geschikt voor iedereen die moe is, lusteloos, uitgeblust, opgebrand of neerslachtig én voor wie vage klachten of pijn heeft.

“APS pijnbestrijding voor een betere kwaliteit van leven.”

Het functioneren van het menselijk lichaam wordt grotendeels geregeld door processen die plaatsvinden in de cellen. De cellen zijn onderhevig aan elektrische impulsen op het meest fundamentele niveau. APS therapie stimuleert bepaalde processen in het menselijk lichaam en zorgt er door de aanmaak van ATP onder andere voor dat ontstekingen en zwellingen verdwijnen, de bot- en celgroei wordt gestimuleerd en wonden en beschadigd weefsel sneller genezen. APS Therapie richt zich op pijnbestrijding en de mobilisatie van stijve gewrichten.

Prijswinnaar

APS wordt wereldwijd met groot succes wordt toegepast in pijnklinieken, ziekenhuizen, artsen- en therapiepraktijken. In 1998 is APS Therapy in Genève bekroond voor de beste medische uitvinding. In 2013 won APS Therapy de prestigieuze Grünenthal Award voor innovatieve manier van pijnbestrijding. En wordt door een groot aantal zorgverzekeraars vergoed uit de aanvullende verzekering.

APS helpt zowel bij chronische als acute lichamelijke of psychische klachten: