Biofotonen- en softlasertherapie

‘Elke ziekte is terug te voeren naar een tekort aan licht in de cellen’ – F.A. Popp

De Duitse natuurkundige Fritz-Albert Popp had 50 jaar geleden aangetoond dat ieder levend wezen lichtgolven uitzendt die een hoge mate aan coherentie bezitten. Coherentie betekent dat de lichtgolven door resonantie een hoge intensiteit krijgen. Deze lichtgolven gedragen zich daardoor als een deeltje (foton) en in dit geval word het een biofoton genoemd.

Jaren later bevestigden diverse wetenschappers dat deze biofotonen, die uitgezonden worden door levende dingen, vele biologische communicatieprocessen aansturen. Ook werd ontdekt dat biofotonen van buiten een organismen konden beinvloeden. Als we licht van buiten kunnen binnenhalen, spreekt het voor zich dat we waarschijnlijk ook in staat zijn dat licht te gebruiken om ons eigen licht te corrigeren als daar iets mee mis is. Popp begon met experimenten waarin hij allerlei plantenextracten gebruikte om de afwijkende lichtemissies van zieke mensen te veranderen. Veel vooruitstrevende therapeuten en artsen treden nu in zijn voetsporen en gebruiken direct laserlicht als een eenvoudige bron van coherent licht.

Fotonentherapie versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Onze praktijk is uitgerust met een softlaser/foton behandelingsapparaat, welke de natuuridentieke lichtfrequenties (biofotonen) kan aanvoeren in het lichaam.