Klankschalenconcert

Ben je er aan toe om even helemaal tot rust te komen? Even tijd voor jezelf en compleet ontspannen? Laat je dan verrassen door de magie van klank en het ervaren van de innerlijke stilte bij een klankschalen concert.

​De mooie klanken zorgen ervoor dat je even niet meer nadenkt en dat je mag loslaten wat je bezig houdt. Vrijwel iedereen ervaart een diepe ontspanning, zodra de schalen worden aangeslagen. Even me-time! De klankschalen brengen een positieve verandering in jezelf, geven balans in lichaam en geest en werken diep door in je onderbewustzijn.

​De schalen werken op meerdere niveaus:

  • Geestelijk (verbeteren innerlijke balans, rust, ontspanning, creativiteit, vertrouwen)
  • Emotioneel (stimulering en loslaten blokkades en de verwerking ervan)
  • Lichamelijk (ziektes, kwalen, lichamelijk ongemak kunnen worden geheeld)
  • Spiritueel (het je verbonden voelen met jezelf en het leven)​

Sound

Het Engelse woord “sound” betekent zowel ‘geluid’ als ‘gezond’. Klank is in zijn eenvoud een bijzonder krachtig middel om genezingsprocessen te stimuleren. Klank is geen medicijn. Maar je kunt er wel geweldige resultaten mee bereiken. Zonder de vervelende bijwerkingen van medicatie. Tumoren kunnen behandeld worden met ultrasoon geluid. En in Duitsland wordt het gebruik van klankschaalmassage/ therapie steeds meer geïntegreerd op vele terreinen in de zorg. ​ 

Innerlijke massage

Je zou kunnen zeggen dat een klankschalen sessie voor een innerlijke massage zorgt. Onze lichaamscellen en ons lichaamsvocht resoneren namelijk mee op het horen en voelen van de klankschaaltrillingen. ​Ons lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water. De trilling die de verschillende klankschalen maken zetten het water in ons lichaam in beweging. Het water in ons lichaam is omringd door onze cellen. Als we pijn hebben in ons lichaam, hebben we eigenlijk pijn in onze cellen, de frequentie is dan verstoord (te laag). Door de trilling van de klankschalen geven we positieve impulsen aan de cellen en deze gaan weer in de juiste (hogere) frequentie.  Zowel het geluid als de trilling heeft dus de helende en ontspannende werking.

Voor iedereen heilzaam

Wij werken bij het klankschalenconcert met diverse klankschalen, de gong, de shanti chime en tsingha’s. Onze klankschalen en ook de gong, zijn door mij met de grootste zorg uitgezocht, zodat er een mooi samenspel van frequenties ontstaat. Als je je overgeeft aan deze frequenties zal je merken dat je steeds dieper ontspant. En hoe meer ontspannen je bent, hoe beter het effect van de soundhealing. Iedereen kan meedoen aan dit klankschalenconcert. En voor iedereen zullen de effecten voelbaar zijn. Heb je last van stress? Dan zullen de effecten nog groter zijn.

Wat kun je verwachten?

​Als deelnemer hoef je maar 1 ding te doen: lekker liggen en ontspannen. Tijdens het bespelen van de klankschalen laat ik de schalen hun werk doen. De klanken brengen jein contact met je innerlijke stilte. Je fysieke lichaam en je energielichaam komen in balans. Na het klankschalenconcert drinken we nog een kop thee en praten we even na.

Privé Klankschalenconcert

Natuurlijk is het ook mogelijk om een privé sessie te boeken. Hierbij kunnen we (indien gewenst) ook energetisch een stukje dieper gaan.