De biologische Kenrico Detox Pads ontgiften het lichaam. Het bevat o.a. de extracten van eik, beuk, de sakuraboom (kersenbloesem), paddenstoel, zeoliet, bamboe, cayenne, groene thee, kaneel, lavendel, grapefruit, framboos, tourmalin, amethist, vitamine C.

Volgens de traditionele Chinese geneeskunde bezit het lichaam ‘chi’, een kracht of energie. Wanneer deze energie wordt geblokkeerd of beperkt kan een ziektebeeld optreden. De voeten worden beschouwd als de sleutel om deze energie in banen te leiden, te controleren en vrij te maken. De circa 7.000 zenuwuiteinden die uitkomen in de voetzool spelen hierbij een belangrijke rol. Door de stroom van vitale energie in het lichaam weer op gang te brengen wordt genezing bevorderd. De Detox Pads leveren hier een wezenlijke bijdrage aan.

Werking

Het absorbeert gifstoffen (ook zware metalen), verlicht pijn, verbetert de doorbloeding, vermindert zwellingen en bevordert de slaap. Zodra je lichaam weer schoon is zul je meteen merken dat allerlei aandoeningen die het gevolg zijn van een vervuild lichaam sterk verminderen of zelfs geheel verdwijnen. Je voelt je fitter, hebt meer energie en slaapt beter. Door eens in de zoveel tijd te ontgiften hou je je gezondheid optimaal.

Wetenschappelijk bewezen

De werking van de Kenrico Detox Pads is wetenschappelijk bewezen. Kenrico heeft vele erkenningen en prijzen op zijn naam staan die de buitengewoon effectieve werking van de gifstof-absorberende Detox Pads bevestigen.

Nachts kunt u erg warme voeten krijgen en de meeste mensen slapen met Detox Pads erg diep. De volgende dag heeft u meer energie, bent u meer ontspannen en zijn de pijn en stijfheid ten gevolge van de gifstoffen in het lichaam verzacht. Een weldaad voor personen die last hebben van artritis, jicht en reuma.

Probeersetje 2 stuks € 4,95

Korte kuur 5 dagen € 22,50

Kuur 10 dagen € 39,95