Mirjam stoof

Mirjam: "Mijn passie is: integrale complementaire geneeskunde. Symptomen en/of ziektebeelden kunnen door verschillende componenten veroorzaakt worden. Daarin speelt epigenetica een grote rol. Denk aan emoties, voeding, hormonen, neurotransmitters, gifstoffen, overtuigingen, economische, sociale en ecologische factoren. Aandacht voor lichaam en geest op alle vlakken zorgt voor balans en een goede gezondheid. Ik help je graag je balans (weer terug) te vinden".

​​"Alle tools waar ik mee werk stimuleren het zelfhelend vermogen van jouw lichaam. Op zowel fysiek, psychisch, emotioneel als energetisch vlak. Je kunt bij mij terecht voor een zeer breed aanbod van therapieën voor het verbeteren van je gezondheid en algehele welzijn. Afhankelijk van wat voor jou nodig is kan ik de therapieën met elkaar combineren en integreren. Onbalans, op welk gebied dan ook, pak ik aan bij de kern. Ik doe niet aan symptoombestrijding".

​​"Ik laat je graag ervaren hoe je het zelfherstellend vermogen van je lichaam voor je kunt laten werken en zo je gezondheid weer in eigen hand kunt nemen".

​Ik kijk er naar uit om samen met jou te werken aan de beste versie van jezelf!

​Mirjam Stoof

Max van Rooij

Max: “Veel mensen komen pas in actie als ze klachten hebben. Als ze hun gezondheid dreigen te verliezen of al zijn verloren. Ik vind dat een gemiste kans. Ik werk graag preventief, zodat je gezond en gelukkig oud kunt worden. In mijn optiek kun je daarom beter investeren in gezondheid dan in ziekte. Ons centrum biedt je daarom ook veel holistische behandelingen die preventief ingezet kunnen worden. Zie het als een oplaadmomentje, net zoals een dagje sauna en een heerlijke strand- of boswandeling dat doet. Je lichaam ontstresst, de negatieve effecten van straling worden teniet gedaan en je batterij is weer opgeladen.”

“Ik ben er trots op dat je bij ons terecht kunt voor behandelingen die in het verleden hun werking ruimschoots bewezen hebben, maar allemaal hebben moeten wijken voor de symptoombestrijdende pillenindustrie. Ik ben ervan overtuigd dat op termijn steeds meer mensen hierop zullen terugkomen. Ik nodig je dan ook van harte uit om ‘de geneeskunde van de toekomst’ te komen ervaren.

Max van Rooij